У місті Тройсдорф вранці 30 серпня пролунав вибух на території оборонного підприємства Diehl Defense з виробництва вибухових речовин. Двоє чоловіків зазнали серйозних поранень.

НП відбулася близько 9:30. На місце вирушили медики, поліція, пожежники й рятувальні вертольоти. За попередніми даними, вибух стався усередині будівлі. Двох співробітників доправили до медичного закладу на гелікоптері.

Постраждала будівля була значно пошкоджена внаслідок інциденту, тому наші екстрені служби більше не могли увійти до неї. Ми відключили там електрику”, – розповів Ларс Гедель, начальник пожежної частини Тройсдорфа.

Підприємство ВПК Diehl Defens управляє двома дочірніми компаніями DynaEnergetics і Dynitec у Тройсдорфі. Останній завод виробляє в основному детонатори й запальники.

Нагадаємо, що у травні цього року в Берліні згоріла будівля Diehl Defense, де вироблялася, зокрема, зброя для України. 160 пожежників намагалися взяти під контроль найбільшу пожежу в столиці ФРН за останні роки, але будівля повністю впала.

Поки що, за даними ЗМІ, правоохоронці Тройсдорфа перевіряють версію промислової аварії на заводі, що виготовляє вибухові речовини.

Як повідомляв OBOZ.UA, у серпні в Німеччині на фестивалі “Хайфілд” сталася НП на колесі огляду. Одну з гондол охопило полум’я, яке вмить поширилося на інші конструкції колеса. Чотири особи отримали опіки, ще одна – травми внаслідок падіння.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *