У Харкові поховали 14-річну дівчинку, яку Російська Федерація вбила під час обстрілу міста 30 серпня. Софія Глиняна, переселенка з Куп’янська, загинула через удар ворожого КАБу.

Куп’янська міська військова адміністрація повідомила в Telegram, що неповнолітня навчалася в 9 класі місцевого ліцею. “Любила музику, книги та тварин, у неї було багато друзів. Будувала плани на майбутнє та мріяла стати психологинею“, – розповіли представники МВА.

До свого 15-річчя дівчинка не дожила рівно два місяці. Тато Софії – військовослужбовець, який зник безвісти на східній лінії фронту.

“Ця жахлива трагедія стала ще одним ударом для родини, оскільки незадовго до цього вони отримали повідомлення, що батько дівчини, який захищав Батьківщину від російських загарбників на Донецькому напрямку, вважається безвісти зниклим. Загибель Софії стала великим горем не лише для матері, а й для всієї Куп’янської громади”, – написала пресслужба.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Вдень 30 серпня окупанти запустили КАБ по Харкову. Один з ударів припав по цивільній інфраструктурі в центрі міста, пошкоджено 12-поверховий будинок в Індустріальному районі, спалахнула пожежа. Чотири особи загинули, серед яких дитина, яка була на дитячому майданчику. Ще 28 громадян отримали поранення.

– Володимир Зеленський відреагував на російський обстріл Харкова й подякував усім, хто брав участь у порятунку життів. Президент наголосив: такі атаки можливі лише через відсутність здатності в Сил оборони знищувати російську військову авіацію на її базах.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *