Вчора пізно ввечері російські загарбники завдали ракетного удару по території Баштанського району Миколаївської області. Внаслідок ворожої атаки сталися пожежі, обійшлось без постраждалих.

Чиновник зазначив, що окупанти для цієї атаки застосували балістику.

“Уночі, 21 серпня, о 23:05 ворог вдарив балістичною ракетою, попередньо “Іскандер-М”, по Березнегуватській громаді”, – розповів він у своєму Telegram.

За словами очільника ОВА, внаслідок удару виникла пожежа фермерського господарства, двох житлових будинків та чагарників, яка вже була ліквідована пожежниками

“Підрозділами ДСНС евакуйовано четверо людей”, – додав чиновник.

Обстріли Миколаївської області

Крім того, в ОВА поінформували, що вчора ввечері росармія била по Куцурубській громаді у Миколаївському районі, застосовуючи для атак артилерію.

Постраждалих внаслідок цього обстрілу також немає, розповів Кім.

Раніше повідомлялося, що 16 серпня російські терористи вдарили дроном по службовій автівці поліції у Миколаївській області. Внаслідок атаки постраждали троє патрульних.

Також нагадаємо, що 6 серпня в Очаківській та Коблівській громадах Миколаївської області через падіння уламків збитих “Шахедів” сталися пожежі, були пошкоджені цивільні об’єкти.

Крім того, перед цим ми писали, що 27 червня у Миколаївській області уламки збитої ракети впали на трасу, внаслідок чого сталася ДТП та були поранені.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Джерело: РБК Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *