Син зірки “Основного інстинкту” Майкла ДугласаДілан – поділився своїми враженнями від поїздки до України на Четвертий саміт перших леді й джентльменів, який організовувала перша леді Олена Зеленська в Києві. 24-річний актор-початківець зізнався, що був вражений країною, і показав відео зі своєї подорожі.

Його чоловік опублікував в Instagram. Він намагався передати основні моменти своєї поїздки в хронологічному порядку – від прибуття потягом на столичний вокзал до прогулянки Майданом Незалежності.

У ролик потрапили кадри не лише краси київської архітектури, а й чимало згадок про загиблих на фронті воїнів. Він показав Стіну пам’яті полеглих за Україну на Михайлівському Златоверхому монастирі й прапорці на газоні навпроти будівлі Головпоштамту на Майдані Незалежності.

В описі до відео Ділан Дуглас відрефлексував свої враження і зізнався, що йому “дуже пощастило жити у вільній і мирній країні” (США). А відчути війну на своїй шкірі актор зміг протягом трьох днів (11–13 вересня), доки перебував в Україні.

“Цього тижня я мав нагоду відвідати Україну. Це була пригода всього мого життя, і мій досвід залишив мені відчуття, що мені дуже пощастило жити в країні, яка є вільною і мирною. Я так багато хочу розповісти про свій досвід, що не встигну надрукувати”, – написав Дуглас і додав “Слава Україні!” наприкінці свого зізнання.

Нагадаймо, своїми враженнями від поїздки до України також ділився Майкл Дуглас. Він розповів, що уявляв нашу державу “як Східну Німеччину до падіння стіни, але те, що побачив, було фантастичним мегаполісом”. За словами знаменитості, найбільше емоцій під час подорожі він отримав від людей.

“Неймовірний дух людей. Коли думаєш про події в Україні, починаючи від сталінського режиму і закінчуючи Другою світовою війною. Необхідність більше ніж 30 років боротися за свободу вказує, що ця надзвичайна країна – нагадування кожному з нас про важливість свободи, демократії й про те, як для цього потрібно працювати”, – закцентував увагу зірка.

Раніше OBOZ.UA писав, що Марічка Падалко розповідала, яку рису характеру від Майкла Дугласа потрібно перейняти собі українським зіркам. Журналістка брала інтерв’ю у знаменитості й зізналася, що її найбільше вразило.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *