На тимчасово окупованих територіях України дефіцит кадрів спостерігається в усіх галузях. Зокрема, і в освіті.

За даними інформаційного ресурсу, ворог планує набрати лекторів до захоплених університетів з числа ветеранів так званої “СВО”. У фейкові ВНЗ братимуть навіть тих, хто не має досвіду роботи в цій галузі.

“Єдиною умовою працевлаштування є наявність вищої освіти та бажання переїхати остаточно на тимчасово окуповані території”, – йдеться у повідомленні.

Таким чином, за інформацією ЦНС, Москва планує розв’язати одразу три проблеми: подолати дефіцит, працевлаштувати бойовиків та завезти в регіон росіян.

Однак проблемою є те, що кількість російських окупантів з вищою освітою – невелика. Більш того, не всі з них хочуть ставати “лекторами” та переїжджати на окуповані території України.

В кінці публікації Центр національного спротиву закликав людей повідомляти про зрадників та всіх, хто обслуговує окупантів на тимчасово захоплених українських землях.

Нагадаємо, днями стало відомо, що школярам в окупації на так званих “розмовах про важливе” довелося слухати лекції російських пропагандистів.

Також РБК-Україна повідомляло, що росіянам за переїзд на захоплені українські території пропонують виплату в розмірі від 3 до 5 млн рублів.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Джерело: РБК Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *