Український треш-блогер Паша Бумчик (Павло Двуличанський) поділився у соцмережах, що незаконно перетнув українсько-румунський кордон. Незадовго до цього, 27-рычний юнак публікував фото з отриманою повісткою від столичного Солом’янського РТЦК та СП.

На своїй TikTok-сторінці Бумчик показав відео, де він “заблукав” у горах, а згодом опинився у Румунії. “Врятував своє життя за три дні горами пішки”, – йдеться у дописі, який супроводжується піснею Скрябіна “Нас кинули”. В Insta-stories блогер показав, як він долав шлях: йшов схилами, наспівуючи пісню російського гурту МакSим “Знаешь ли ты”.

Павло каже, що опинився в сусідній країні “під час походу по гриби”. У своєму Telegram-каналі він поділився геолокацією свого місцеперебування – на карті було позначено місто Сигіт-Мармароський. Для того, щоб дістатися прикордонного містечка, ймовірно, блогер подолав 44,1 кілометра.

“Народ, я в Румунії. Тут прикольно, мені подобається. Може, мені тут тоді й залишитись – не дарма я заблукав у лісі? Все, що робиться – на краще”, – каже Бумчик в одному з відео. Він також пообіцяв підписниками розповісти про свій досвід під час трансляції на платформі Twitch.

Нагадаємо, Паша Бумчик – український треш-блогер, який прославився завдяки різним екстримальним витівкам. Зокрема, він здобув популярність завдяки тому, що у 2015 році проїхався на даху вагона метро. Наразі за Instagram-сторіною юнака слідкують 430 тисяч підписників.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як лідер “Машина времени” Андрій Макаревич, який із 2014 року відверто засуджує путінський режим та війну проти України, відреагував на статус “іноагента” у РФ. Подробиці – у нашому матеріалі.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *