Поштовий оператор “Нова пошта” представив новий мобільний застосунок, до якого додав ряд нових функцій. Зокрема, тепер клієнти компанії можуть переадресувати посилку, відстежувати її за тим же номером експрес-накладної, редагувати чи скасовувати переадресацію або замовити її повторно. Втім, поки що клієнти стикаються з деякими проблемами в роботі програми та просять додати й інші функції.

Про оновлення розповіли у самій “Новій пошті”. Там зазначили: крім уже згаданого, було змінено й інший функціонал. Зокрема, з’явились можливості:

  • Виклик кур’єра в три кліки.

“Вашу посилку заберуть від дверей, навіть якщо вона більше 30 кг, просто виберіть звідки, що та коли зручно зустріти кур’єра. Так само можна зробити із замовленням адресної доставки. Обирайте зручний часовий проміжок та відслідковуйте рух курʼєра в режимі реального часу за 15 хв до його приїзду. А ще ви можете написати кур’єру повідомлення прямо в застосунку”, – пояснили у компанії.

  • Відстеження кожного руху посилки – як в Україні, так і за кордоном.
  • Особисте керування посилкою.

Зокрема, можна створити посилку у застосунку, а у відділенні її залишити у спеціальному боксі для відправки або віддати оператору. Крім того, є можливість створити посилку в застосунку та відправити її поштою, навіть без упаковки. А також сплатити посилку за іншу людину, або ж довірити отримання відправки другу.

  • Можливість забирати та надсилати посилки з поштомату за спрощеною схемою.

“Менше кроків, можливість отримання без інтернету, допомога цифрового помічника нового застосунку, а ще комірки відчиняються дуже швидко”, – пояснили в “Новій пошті”.

  • Перегляд усіх посилок на головному екрані.
  • Прискорення оформлення та спрощення користування послугами.

У профілі можна зберігати улюблені відділення або поштомати. Цей список буде підтягуватися під час оформлення переадресації або повернення.

  • Спрощене оформлення повернення.

Функція стане в нагоді у разі отримання замовлень з інтернет-магазинів. Це, як запевняють у “Новій пошті”, дозволяє легко повернути товар одразу через застосунок.

“Ще є можливість перевести чайові співробітнику “Нової пошти” – оператору, кур’єру, працівнику контакт-центру. Оформити заявку на компенсацію у разі пошкодження посилки. Відмовитися від розсилки рекламних повідомлень”, – повідомили в поштовому операторі.

При цьому там наголосили: також з’явилися нові можливості закордонного шопінгу. Наприклад, тепер можна замовити не лише доставку товару у відділення, поштомат чи прямо додому із закордонного магазину, а й викуп його.

Українці незадоволені оновленим сервісом

Водночас, клієнти компанії, які вже скористалися оновленим сервісом, поки що ставляться до нього скептично. Справа не лише в помилках, яки виникають через те, що застосунок поки “сирий”.

Наприклад, клієнти вже багато років просять “Нову пошту” додати можливість створювати нові відправлення зі збережених шаблонів. Втім, такої функції не з’явилося в новому застосунку, скаржаться українці.

Інший користувач незадоволений тим, що майже всі оновлення стосуються додаткової плати за послуги.

Користувач же іншої соцмережі поскаржився компанії, що оновлений застосунок не працює. На що у самій “Новій пошті” порадили йому перезавантажити мобільний пристрій та повторно авторизуватися.

Ще одна юзерка розповіла, що з новим застосунок виникають проблеми відкриття поштомату. А ось зі старим, за її словами, таких проблем не було.

Інша клієнтка компанії поскаржилася, що новий застосунок “шукає поштамат набагато довше за старий”. А також що з першого разу може не знайти.

“Ми оновили наш мобільний застосунок та виправили помилки, що виникають у наших клієнтів. Радимо також оновити його у вашому смартфоні до версії 3.0”, – відповіли їй у “Новій пошті”.

Також люди незадоволені впровадженням системи чайових. Очевидно, боячись, що їхня сплата стане обов’язковою.

Втім, знайшлися й ті, кому оновлений застосунок сподобався.

Як повідомляв OBOZ.UA, водночас, “Укрпошта” зможе отримати банківську ліцензію – до Верховної Ради внесли законопроєкт №12044 про розвиток фінансової інклюзії, який у разі ухвалення відкриє шлях до початку роботи поштового банку. Втім, за документом, такий банк працюватиме з обмеженнями – зокрема, щодо кредитування великих компаній та деяких валютних операцій.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *