Агенти військового руху українців та кримських татар “Атеш” продовжують розвідувати об’єкти російських окупантів, у тому числі на території РФ. Цього разу уваги партизанів удостоїлося відділення ФСБ у Сизрані, яке сконцентровано на виявленні незгодних із російською політикою та агресією проти України.

Зібрана інформація допоможе убезпечити агентів “Атеш”, які діють у Росії. Подробиці розповіли у Telegram-каналі руху.

Дані про діяльність ФСБ у Сизрані “Атеш” надав агент із числа співробітників ФСБ.

“Вони зараз зосереджені на виявленні та припиненні тих, хто не згоден з режимом і активно бореться з “екстремізмом”. Особлива увага приділяється кібербезпеці та моніторингу соцмереж та ЗМІ. Завдяки розвідці таких об’єктів та розумінню специфіки їх роботи ми можемо забезпечувати надійний захист наших агентів”, – зазначили в “Атеш”.

Там також показали кілька фото, зроблених агентом руху на об’єкті, що розвідувався.

“Нагадуємо всім, хто з нами працює або хоче приєднатися: перш ніж надсилати повідомлення, перевірте правильність акаунту. Представники структур РФ створюють фейкові сторінки і видають себе за нас. Приєднуйтесь до нашого руху, тільки разом ми зможемо контролювати злочинний режим на території РФ: @ Wladimir_atesh_ua”, – закликали в “Атеш”.

Нагадаємо, раніше в “Атеш” розвідали базу логістики Чорноморського флоту в Криму. У тимчасово окупованому Сімферополі окупанти облаштували склади з продовольством для своїх військ – щодня у черзі за їжею стоїть величезна кількість автомобілів. Агенти руху відстежують усі переміщення машин та фіксують їх маршрути.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *