Українська ІТ-компанія FAVBET Tech виступила партнером першого заходу з серії CEO Talks, організованого Diia City Union. Подія відбулася 19 вересня 2024 року в Києві.

FAVBET Tech є резидентом та одним з найбільших платників податків Дія.City, а також активним учасником спілки “Diia City Union”, що працює над розвитком української ІТ-галузі та підтримує місцеві компанії.

Захід CEO Talks зібрав провідних представників IT-індустрії України. Головним спікером виступив Олександр Комаров, CEO компанії “Київстар”, який поділився досвідом управління телекомунікаційною компанією в умовах нестабільності та окреслив виклики галузі.

Артем Скрипник, СEO FAVBET Tech, виступив з вітальним словом, підкресливши важливість подібних заходів для розвитку IT-екосистеми України.

“”, — зазначив Артем Скрипник.

“”,коментує Валерія Кушнерчук, виконавча директорка Diia.City.Union

Перший захід з циклу CEO Talks став ефективною платформою для обміну ідеями та налагодження зв’язків між засновниками та CEO IT-компаній, резидентами Дія.City та представниками технологічної індустрії.

У FAVBET Tech зазначили, що продовжуватимуть підтримувати ініціативи, спрямовані на розвиток IT-сектору України, сприяючи інноваціям та зростанню +технологічної галузі.

Про FAVBET Tech

Це українська технологічна компанія, що спеціалізується на розробці інноваційних рішень для індустрії розваг. З 2022 року є активним учасником та партнером заходів Асоціації IT Ukraine. Після початку повномасштабного вторгнення компанія підтримує мілітарні ініціативи Мінцифри.

FAVBET Tech увійшла до п’ятірки найбільших платників податків серед резидентів “Дія.City”. У 2023 році компанія посіла 11-ту сходинку в “Рейтингу ІТ-компаній, які найбільше дбають про українців та Україну”.

Про Diia City Union

Diia City Union — об’єднання резидентів правового та податкового простору “Дія.City”. Метою спілки є становлення конкурентної ІТ-галузі в Україні, а також створення сприятливих умов для довгострокового та успішного розвитку бізнесу резидентів Дія.City.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *