У російському Бєлгороді ввечері у вівторок, 24 вересня, пролунали вибухи разом із повітряною тривогою. Після цього спалахнули пожежі; пропаганда говорить про чотирьох поранених мешканців.

Місцеві Telegram-канали стверджують, що місто нібито обстріляли Збройні сили України із РСЗВ Vampire. Займання зафіксували в Південно-західному мікрорайоні.

У РФ заявили, що частина снарядів нібито впала на вулиці 8 Березня. Мовляв, там спалахнув приватний дім. При цьому на відео, опублікованих жителями Бєлгорода, зафіксовано активну роботу російської протиповітряної оборони.

У МНС країни-агресора також підтвердили, що гасили щось у Південно-західному мікрорайоні.

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков сказав, що працювала ППО й було збито кілька повітряних цілей. У потерпілих, за його словами, осколкові поранення.

Загорілися чотири будинки, гараж і надвірна споруда. Пожежні розрахунки гасять вогнища загорянь. На місці працює мер Бєлгорода Валентин Валентинович Демідов. Пошкоджено 23 приватні будинки, три надвірні будівлі та п’ять автомобілів. На місці обстрілу розгортають ситуаційний центр для мешканців зруйнованих і пошкоджених домівок, для родичів поранених і мешканців району”, – заявляв Гладков.

Зазначимо, що 24 вересня війська Російської Федерації вдарили КАБами по чотирьох районах Харкова. Одна з бомб влучила по дев’ятиповерховому житловому будинку в Київському районі, що призвело до загибелі однієї жінки та травмування 20 громадян. Пуски ворожі літаки проводили над територією Бєлгородщини.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– У Таганрозі Ростовської області РФ 24 вересня поскаржилися на падіння невідомого БПЛА на Миколаївському шосе. У промзоні міста виникла масштабна пожежа.

– А в ніч на 23 вересня в Ростовській області Російської Федерації було атаковано комбінат “Каменський”, де виробляється паливо для ракетних двигунів окупаційної армії.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *