У Запорізькій області на Оріхівському напрямку бойових дій окупант за наказом командира мав підпалити власне авто як покарання. Однак результат підпалу вийшов несподіваним – згоріла не тільки його машина, але й російська військова техніка.

Відповідне відео опублікував Telegram-канал “Досье Шпиона“. На записі видно, як військовослужбовець 42-ї мотострілецької дивізії (в/ч 27777, Ханкала) підпалює свій автомобіль.

У такий спосіб командир вирішив покарати солдата за те, що той використовував автівку без відповідного розпорядження.

Однак внаслідок підпалу вогонь швидко поширився, охопивши поле та прилеглу лісосмугу, де розташовувалася військова техніка РФ. За словами військових, під час пожежі згоріли чотири МТ-ЛБ та два танки Т-72.

Раніше у мережі опублікували жалісливий монолог командира російських окупантів, який після провальних штурмів, очевидно, напився і вирішив порозмовляти з бійцями ЗСУ по рації. Він розкидався погрозами, а фактично просив припинити обстрілювати його підрозділ.

Як повідомляв OBOZ.UA, російський окупант поскаржився знайомому, що на штурм відправляють усіх, хто вижив: хворих і відмовників. Він дуже просив товариша надіслати скаргу у військову прокуратуру РФ, щоб його врятували.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *