На Харківському напрямку українські розвідники за допомогою FPV-дронів рознесли вщент три бліндажі російських окупантів та два склади боєкомплекту. Успішне “полювання” провели бійці підрозділу “Крила” департаменту активних дій Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Про це повідомили в Telegram-каналі ГУР. Також розвідники опублікували відповідне відео.

“Бійці підрозділу “Крила” департаменту активних дій ГУР МО України на Харківщині “розбирають” укріплення ворога, підривають польові склади боєприпасів та мінусують російських загарбників”, – зазначили в ГУР.

У розвідці розповіли, що для виконання завдання їхні бійці застосували 10 дронів-камікадзе. Завдяки атаці безпілотників було знищено 3 ворожі бліндажі, 2 склади боєприпасів та обладнану позицію окупантів.

Окрім того, в результаті вдалого “полювання” ліквідовано чотирьох окупантів, ще одного “затрьохсотили”.

Нагадаємо, нещодавно бійці підрозділу “Крила” за допомогою безпілотників майстерно знищили російську самохідну гаубицю “Мста-С”. Застосувавши два далекобійні FPV-дрони, розвідники перетворили ворожу гаубицю на металолом.

Також пілоти FPV-дронів з окремого загону “Крила ОМЕГИ” успішно ліквідували протитанкову гармату МТ-12 “Рапіра”– один із ключових елементів ворожого озброєння.

Як повідомляв OBOZ.UA, пілоти 63 механізованої бригади під час нічної операції з допомогою дронів виявили та знищили два російські танки. Один із танків був схований окупантами у капонірі під накриттям, але це не завадило нашим захисникам здійснити точне бомбардування.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *