Українські захисники продовжують ефективно знищувати особовий склад окупаційних військ на Харківщині. Нещодавно Третя штурмова бригада продемонструвала у мережі, як “вибивала страйки” з ворожої піхоти.

Відео було опубліковане на Telegram-каналі бригади. Окупантам довелося недовго бігати під прицільним вогнем наших бійців.

Так, одну групу противника захисники загнали в посадку й підірвали, інших ліквідували на їхніх позиціях, а ще трьох ворогів знищили на відкритій місцевості.

“Так окупанти бігають під прицілами бійців Третьої штурмової. Швидко, але недовго.

Коригували вогонь підрозділів і нищили бійці Батальйону безпілотних систем, а також підрозділ бригади Mosquitos і Revenge group з 1-го мехбату. Російських 200-х і 300-х багато не буває!” – наголосили захисники.

Нагадаємо, раніше у Третій штурмовій показали, як відбивають атаки окупантів. Ворог для штурму трьома заходами залучив танки, бронетранспортер, бойову машину піхоти та МТ-ЛБ. Спочатку захисники уразили два танки та БТР, зупинили рух – а далі добили тих, хто спробував утекти.

Як повідомляв OBOZ.UA, на Куп’янському напрямку українські воїни відбили ворожий механізований штурм. В атаці 26 вересня окупанти задіяли близько 50 одиниць техніки. З них 40 одиниць було знищено або уражено воїнами батальйону ударних БпАК “Ахіллес” 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *