Харків увечері в п’ятницю, 27 вересня, знову постраждав через ворожий обстріл. Літаки окупантів запустили КАБи по Київському району; зачепило будинки мирних жителів, виникло займання, але жертв або потерпілих (станом на 18:00) не було.

Міський голова Ігор Терехов близько 17:00 повідомив, що Харків був під ударом ворожої авіації. На своєму каналі в Telegram він просив місцевих бути обережними.

Через 10 хвилин мер поінформував, що на місці ворожого удару виникла пожежа. На 17:30 існувала загроза розповсюдження вогню на місці прильоту.

Терехов заявляв, що постраждали кілька приватних будинків. Мешканці міста бачили в тому районі дим.

Зі свого боку голова Харківської ОДА Олег Синєгубов написав, що КАБ влучив по відкритій території Київського району. “Є загорання трави”, – сказано в його Telegram-каналі.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Вдень 24 вересня російські війська атакували чотири райони Харкова. У мережі з’явилися кадри, зняті в перші хвилини влучання бомби в багатоповерхівку в Київському районі.

– На вечір 27 вересня відомо про п’ятьох жертв цього ворожого обстрілу. Остання жертва, 72-річна жінка, померла в реанімації медичного закладу.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *