На території противника – у Московській області – в ніч на 27 вересня справедлива відплата настигла російського полковника, воєнного злочинця Олексія Володимировича Коломєйцева. Керівник 924 державного центру безпілотної авіації МО РФ ліквідований.

Спецоперацію провели партизани, які діють у Росії, у координації з Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України. Про це повідомили джерела OBOZ.UA.

У ГУР МО підтвердили факт смерті окупанта, натякнувши, але не визнавши прямо свою причетність.

Коломєйцев причетний до підготовки російських фахівців із використання БПЛА, зокрема операторів та обслуговуючого персоналу дронів-камікадзе типу “Шахед”.

“Рух спротиву масштабується, розширює свою діяльність по всій Росії та за її межі, як ми і попереджали раніше. Кожен російський воєнний злочинець, кожен причетний до агресії проти України є нашою ціллю незалежно від посад, віку, статі й місця перебування”, – сказав співрозмовник нашого видання.

Він пообіцяв продовження подібних операцій. “Ми будемо знищувати всіх, на чиїх руках кров українців доти, доки російський режим не припинить війну та не відповість за всі свої злочини”, – заявило джерело.

Пресслужба ГУР додала, що 51-річного полковника знайшли мертвим у місті Коломна під Москвою.

Відомство нагадало: за кожен воєнний злочин буде справедлива відплата. 

Як повідомляв OBOZ.UA, на початку вересня стало відомо, що в Маріуполі активісти українського опору вчинили замах на колаборанта. Голова створеної окупантами “Маріупольської ради” Олег Носенко отримав черепно-мозкову травму після удару “тупим предметом в область потилиці”. Зрадник потрапив у реанімацію.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *