Армія оборони Ізраїлю продовжує систематичну ліквідацію правлячої верхівки терористичного угрупування “Хезболла”. Слідом за ватажком бойовиків Хасаном Насраллою було знищено командира підрозділу внутрішньої безпеки “Хезболли” Набіля Каука.

Він брав участь у плануванні терористичних операцій проти Ізраїлю. Про це повідомили у пресслужбі ЦАХАЛ.

Згідно з офіційною заявою ізраїльської армії, Каук був ліквідований внаслідок точкового авіаудару в Лівані. Операцію зі знищення терориста було здійснено 28 вересня.

“Внаслідок авіаудару, завданого Військово-повітряними силами Ізраїлю, Каука, який займав позицію члена центральної ради “Хезболли”, було вбито”, – йдеться у повідомленні ЦАХАЛ.

В Армії оборони Ізраїлю повідомили, що Каук вважався близьким до керівництва терористичної організації “Хезболла” і брав участь у плануванні терористичних операцій проти Ізраїлю та його громадян.

Нагадаємо, Армія оборони Ізраїлю ліквідувала ватажка терористичного угруповання “Хезболла” Хасана Насраллу. Лідера бойовиків було знищено внаслідок ракетного удару по бункеру в Бейруті. Крім того, було знищено інших керівників терористичної організації.

Раніше повідомлялося, що ЦАХАЛ завдав нової серії ударів по об’єктах терористичної організації “Хезболла” в Лівані. На цей раз ціллю стали пускові установки та склади зброї бойовиків.

Як повідомляв OBOZ.UA, у четвер, 26 вересня, Армія оборони Ізраїлю повідомила про ліквідацію в Бейруті Мухаммеда Хусейна Срура. Він був командиром повітряних сил Хезболли.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *