Кандидат у президенти США Дональд Трамп менше ніж за 40 днів до листопадових виборів закликав “оголошити імпічмент і притягнути до відповідальності” свою опонентку-демократку Камалу Гарріс. Він вважає, що нинішня адміністрація провалила питання безпеки американського кордону і навіть спробував звинуватити віцепрезидентку у смертях людей, убитих нелегальними іммігрантами.

Відповідні заяви Трамп зробив у своїй передвиборчій промові в Ері (штат Пенсільванія) 29 вересня. В ABC News охарактеризували це як “посилення особистих нападок” республіканця на конкурентку.

На думку колишнього глави держави, Гарріс не повинна брати участь у виборах, їй потрібно звільнитися з посади віцепрезидентки. Мовляв, її діяльність слід розслідувати на найвищому рівні.

Вона має бути дискваліфікована. Вона має піти з посади віцепрезидентки й повернутися додому до Каліфорнії… Їй слід оголосити імпічмент і притягнути до відповідальності за її дії“, – заявив Трамп своїм прихильникам, обговорюючи “вторгнення” на кордоні США з Мексикою.

Трамп, який сам зіткнувся з низкою судових розслідувань, давно погрожує судовими позовами своїм політичним суперникам, включаючи Джо Байдена й Хілларі Клінтон напередодні виборів 2016 року.

Риторика Трампа в останні дні стала радикальнішою, звернули увагу журналісти.

Вони нагадали, що минулого тижня кандидат від Республіканської партії назвав Гарріс “розумно відсталою”.

Як повідомляв OBOZ.UA, станом на кінець вересня Камала Гарріс мала мінімальну перевагу перед Дональдом Трампом у шести із семи “хитких” штатів: Неваді, Пенсільванії, Аризоні, Мічигані, Вісконсіні, Північній Кароліні. У Джорджії шанси політиків були рівними.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *