Національний поштовий оператор “Укрпошта” випустив марку до Дня захисників та захисниць. Вона отримала назву “Під покровом Богородиці”. Її вже можна придбати – поштовий набір коштує 158 грн.

Про це повідомили у самій компанії. Там зазначили:

  • поштовий набір включає лист “Під покровом Богородиці”, конверт “Перший день” і картку;
  • кожна марка містить 5 грн благодійної складової.

“Сьогодні думки всіх українців часто там – на Покровському напрямку. Тож саме там, як і по всій країні, сьогодні відбудеться урочисте погашення. А сама марка називатиметься “Під покровом Богородиці”. Це сильний символ захисту та віри для усіх, кому це відгукується. На марці зображена Пресвята Богородиця, яка своїм омофором огортає та захищає тих, хто зараз на передовій боронить нашу землю”, – розповів гендиректор “Укрпошти” Ігор Смілянський.

Де придбати нову марку

Поштовий набір із маркою “Під покровом Богородиці” можна купити на відповідному ресурсі “Укрпошти”. Вартість набору – 158 грн. Максимальна кількість позицій в замовленні – 10 одиниць.

Як повідомляв OBOZ.UA, водночас “Укрпошта” підвищила ціни на марки. Причина – зміни в податковому законодавстві. Тепер марки, а також марковані конверти та картки будуть оподатковуватись на додану вартість (ПДВ) у розмірі 20%.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *