Окупаційні війська Росії просуваються вглиб Покровського району Донецької області в межах свого наступу на сході. Нині ворог пройшов ближче до ще кількох населених пунктів.

Про це повідомив аналітичний канал DeepState. Там наголосили, що відповідні зміни вже внесено на карту війни.

Зазначається, що ворог суне на Покровському напрямку фронту. Лінія передової нині перебуває всього за 10 кілометрів від райцентру – Покровська.

Зокрема, окупантам вдалося пройти в бік сіл Калинове, Маринівка та Орлівка. Також загарбники просунулися далі в місті Новогродівка.

У Генштабі ЗСУ сповістили, що за добу 24 серпня на Покровському напрямку Сили оборони відбили близько 45 ворожих атак у районах населених пунктів Воздвиженка, Зелене Поле, Гродівка, Миролюбівка, Новогродівка, Калинове та Птиче. Захисники завдали окупантам втрат у живій силі й техніці.

Водночас російські війська також наближаються до села Водяне на Курахівському напрямку фронту.

За даними Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби на цій ділянці фронту окупанти 15 разів атакував українські позиції поблизу Карлівки, Красногорівки, Георгіївки та Костянтинівки.

Як повідомляв OBOZ.UA, раніше співзасновник та аналітик DeepState Роман Погорілий заявив про загострення ситуації на Донецькому напрямку. За його словами, окупаційні війська РФактивно намагаються захопити важливу висоту поблизу Покровська.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *