Російські окупаційні війська зранку 2 жовтня вкотре завдали удару по Слов’янську Донецької області. Ворог поцілив у приватний готель у районі Молочар.

Про це повідомив начальник Слов’янської міської військової адміністрації Вадим Лях. Внаслідок ворожого обстрілу було поранено одну людину.

Окрім того, було пошкоджено приватні будинки поблизу місця удару.

“Сьогодні біля 5:00 місто знов зазнало ворожого обстрілу. Влучання у приватний готель у районі Молочар. На жаль, поранено одну людину. Також постраждали приватні будинки. Бережіть себе”, – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що війська Російської Федерації вдень у середу, 2 жовтня, обстріляли Краматорськ у Донецькій області. Попередньо, є щонайменше один потерпілий мирний житель. було пошкоджено гаражний кооператив, непрацююче інфраструктурне підприємство, об’єкт соціальної інфраструктури, приватні будинки.

Як повідомляв OBOZ.UA, зранку 2 жовтня російські окупанти атакували громадський транспорт в Антонівці та Херсоні за допомогою дронів. Загинула жінка, яка також є потерпілі.

Нагадаємо, що на світанку 2 жовтня російські окупанти атакували Ізмаїльський район Одещини ударними дронами. Під прицілом терористів опинилася припортова та прикордонна інфраструктура.

Джерело: OBOZ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *