Партизани зафіксували транспортування ракет С-300 до систем ППО у Криму. Йдеться про комплес, розташований у районі Керченського мосту.

“Агенти зафіксували активне транспортування ракет до різних комплексів ППО в Криму”, – йдеться у повідомленні.

Це, на думку партизанів, свідчить про те, що ЗС РФ готуються до віддзеркалення масованої атаки на їхні військові об’єкти і намагаються посилити свою оборону.

“Цього разу агент виявив маршрут доставки ракет до комплексу протиповітряної оборони С-300 поблизу Керченського мосту, який намагаються зберегти всіма можливими способами”, – додали в “АТЕШ”.

Ситуація у Криму

Російські війська захопили Крим у 2014 році. Після цього окупанти збудували там незаконну споруду – Керченський міст, що зв’язує півострів з Росією.

Враховуючи, що це будівництво незаконне, а Крим окуповано, Сили оборони України вважають переправу своєю законною ціллю для ударів. Причому Кримський міст уже обстрілювався двічі – у жовтні 2022-го, та у липні 2023-го.

На даний момент російські війська готуються до безпрецедентної атаки на Кримський міст. Згідно з новими супутниковими знімками, в районі переправи з’явилися дві ППО “Панцир” і не тільки.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Джерело: РБК Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *